Hvem er vi?

Kims Køreskole blev startet i 2013 og består af et team af dygtige kørelærere. Kims Køreskole er den billigste køreskole i Sønderborg, men niveauet ligger i den dyre ende. For hos Kims Køreskole kommer du ikke til at mangle noget under din køreuddannelse.

Hos Kims Køreskole er vores mål at hjælpe fremtide bilister sikkert i mål. Vi bestræber os på at gøre undervisningen sjov og spændende, fremfor kedeligt og trist. Det mener vi er den optimale måde at lære på. Vi mener at det er utroligt vigtigt at have et godt forhold til sine elever, da man skal bruge mange timer sammen. Derfor er vores kørelærere altid friske og smilende, og klar til en masse gode timer med vores elever.

Der er en masse lovkrav, som skal overholdes når man tager et kørekort. Dette mener vi dog ikke er en hindring for at man kan lære det på en sjov måde, så undervisningen ikke blever kedelig. Vi vil med andre ord gøre alt hvad der står i vores magt, for at give vores elever den bedst mulige oplevelse.

Hos os handler det ikke om at så mange som muligt, hurtigst færdig. Vi ligger stor vægt på hver elevs individuelle behov, for at finde den løsning som passer bedst til vores elever.

Mød vores kørelærere

Vores kørelærere er super motiverede på at gøre undervisning spændende, samt at gøre det hyggeligt at tage kørekort.

Derudover holder vores kørelærere sig hele tiden opdateret med hvad der sker, så du er sikker på at få en god og opdateret undervisning.

Her kan du se hvem du kan tage kørekort ved:

Kim Christensen

Kim Christensen

Indehaver og kørelærer

Ninna bøg

Ninna Bøg

Kørelærer

Anders Spangsbøg

Kørelærer